1) Αντικαταβολή
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με την παράδοση της, στο χώρο σας με αντικαταβολή. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ.

2) Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τη χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της Εθνικής Τράπεζας όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

3) Τραπεζική κατάθεση
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ : GR600172 0550 5510 3860 048
Αριθμ. Λογαριασμου : 5055 103860 048
Εμφ. Ονομα : ΣΥΝΕΣΤΙΑ ΑΜΚΕ

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση»
Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας
Ως αιτιολογία κατάθεσης χρησιμοποιείστε το ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό παραγγελίας σας

4) Πληρωμή στο κατάστημα
Μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά ή πιστωτική κάρτα και να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας (Σόνιας Νικολακοπούλου 13, Νέο Ψυχικό, Ελλάδα Τηλ. 2106713149 / 2106772813). Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας θα ειδοποιηθείτε από το τμήμα πωλήσεων με email η τηλεφωνικά όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.