Καλωσορίσατε στο eshop-estia.gr
Το eshop-estia.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα της ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΣΤΙΑ» με κατοχυρωμένο εμπορικό τίτλο και σήμα το «ΕΣΤΙΑ».

Επωνυμία: ΕΣΤΙΑ
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
Έδρα: ΣΟΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 13, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΕΛΛΑΔΑ

Το φυσικό μας κατάστημα στο οποίο μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας ή να κάνετε τις συναλλαγές σας βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό επί της Σόνιας Νικολακοπούλου 13. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματός μας είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (     ) και
ΣΑΒΒΑΤΟ (   )

και το τηλέφωνο 2106713149 / 2106772813

Η εταιρεία «ΕΣΤΙΑ» έχει το δικαίωμα να καταργεί όρους συναλλαγής ή να τροποποιεί αυτούς. Οι νέοι όροι θα ισχύουν από της αναρτήσεώς τους στην ιστοσελίδα μας και κάθε συναλλαγή η οποία θα πραγματοποιείται από της αναρτήσεώς τους και εφεξής θα θεωρείται ότι γίνεται ανεπιφύλακτα αποδεκτή από τους συναλλασσομένους. Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημιά που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν καθυστερήσεις, διακοπές ή ελαττώματα της ιστοσελίδας ή για την διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών τρίτων στο διαδίκτυο. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη στις τιμές των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανιστεί με ιδιαίτερα χαμηλή ή υψηλή τιμή χωρίς ιδιαίτερη ένδειξη που να την δικαιολογεί επικοινωνήστε μαζί μας πριν το παραγγείλετε.

Η εταιρεία «ΕΣΤΙΑ» δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση της παραγγελίας ή για την επικοινωνία με αυτούς. Οι πελάτες με μόνη τη χρήση της ιστοσελίδας μας παρέχουν στην εταιρία τη συναίνεσή τους για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων δικαιουμένων σε κάθε στάση της μεταξύ μας συνεργασίας να ασκήσουν εγγράφως το δικαίωμα αντιρρήσεως (αρ. 13 ν. 2472/97). Άρση της προστασίας αυτής επιτρέπεται μόνο όπου προβλέπεται από το νόμο.

Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία από το διαδικτυακό μας κατάστημα παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συναλλαγής. Οποιαδήποτε συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συναλλαγής όπως αυτές ορίζονται στο νόμο και στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε διαφορά η οποία τυχόν θα προκύψει σε οποιοδήποτε στάδιο της μεταξύ μας συναλλαγής αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείται με οποιοδήποτε από τους όρους συναλλαγής της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να μην την χρησιμοποιείται.

Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση, υπόδειξη ή παράπονό σας ή για οποιαδήποτε συνεργασία ή διαφήμισή σας είμαστε στην διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρας (    ) στο τηλέφωνο 2106713149 / 2106772813. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: contact@synestia.gr